Over ons

Welkom bij Makkelijk Media - waar we de kracht van eenvoud en consistentie in social media omarmen.

Mijn naam is Kathy Schaepkens, oprichter en eigenaar van Makkelijk Media. Mijn avontuur in de wereld van social media en marketing begon jaren terug, waarbij ik verschillende bedrijven ondersteunde in het opbouwen van hun online aanwezigheid. Gaandeweg stuitte ik op een interessante ontdekking: veel succesvolle bedrijven maakten nauwelijks gebruik van social media. Ze hadden het niet per se nodig voor hun bedrijfsvoering, maar wilden toch deel uitmaken van de online wereld - voor de gezelligheid, om mee te gaan met de trend, of als een extra kanaal 'voor het geval dat', zoals tijdens lockdowns of onvoorziene omstandigheden.

Dit inzicht leidde tot de oprichting van Makkelijk Media, waarbij we ons richten op het bieden van een ongecompliceerde, toegankelijke manier voor bedrijven om hun stempel te drukken op social media, zonder de noodzaak van intensieve strategieën of grote investeringen.

Bij Makkelijk Media werken we met een team van gepassioneerde collega's, elk met expertise in verschillende branches. Deze diversiteit stelt ons in staat om onze diensten aan te bieden aan een breed scala aan bedrijven, ongeacht hun specifieke niche of industrie. We geloven dat met een simpele, doelgerichte aanpak en regelmatige posts, zelfs de kleinste bedrijven een impact kunnen maken op social media.

Onze visie is eenvoudig: zorg ervoor dat elk bedrijf, groot of klein, de kans krijgt om te schitteren op social media, zonder de stress en complexiteit van traditionele marketing. Bij Makkelijk Media brengen we deze visie elke dag in de praktijk, één post tegelijk.

 

In 3 stappen naar social media Succes!

Stap 1

Vertel ons jouw verhaal

Welkom bij de Makkelijk Media-club! Zodra je deel uitmaakt van onze groep, sturen we je het 'StartPunt Formulier'. Hierin kun je alles kwijt over je bedrijf, de unieke stijl, en wat jouw merk zo bijzonder maakt. Dit is een eenmalige, belangrijke stap waarmee we ons helemaal afstemmen op de hartslag van jouw merk!

Start Direct

Stap 2

Time to Focus

Elke maand bieden we je de gelegenheid om ons 'Focus Formulier' in te vullen. Dit is jouw moment om ons te laten weten of er specifieke onderwerpen, evenementen of thema's zijn waar je extra aandacht aan wilt besteden. Geen zorgen als je besluit het over te slaan - we zorgen er hoe dan ook voor dat jouw content actueel en afgestemd blijft op je merk.

Start Direct

Stap 3

Showtime

Met alle informatie die we van jou hebben verzameld, gaan we aan de slag om boeiende content te creëren die jouw doelgroep zal aanspreken. Mocht je aanpassingen willen maken, dan staan we altijd open voor een revisie. Daarna is het tijd om de content te delen: wij zorgen voor de planning van je posts, of je neemt zelf het heft in handen - net wat voor jou het beste werkt.

Start Direct