Makkelijk Media Pakket

Makkelijk Media: Zorgeloos en Doeltreffend Social Media Beheer!

Ontdek de eenvoud van effectieve social media met Makkelijk Media. Ons "Simpel Social" pakket is speciaal ontwikkeld om jouw bedrijf moeiteloos zichtbaar te maken. Hieronder vind je wat je kunt verwachten:

Aanvangsformulier voor Jouw Merk en Branding

  • Na je aanmelding voor ons pakket, ontvang je een uitgebreid formulier. Hier kun je alle essentiële informatie over jouw bedrijf en branding delen, zoals je merkpersoonlijkheid, voorkeuren in stijl en toon, en specifieke wensen. Deze informatie is cruciaal voor ons om content te creëren die perfect aansluit bij jouw unieke merk.

Consistente Posts

  • Geniet van drie professioneel ontworpen posts per week, die zorgen voor een constante en boeiende aanwezigheid op social media.

Geen Lange Termijn Verplichtingen

  • Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Mocht je besluiten te stoppen, dan voltooi je alleen de huidige maand. Geen verborgen kosten, geen lange contracten.

Creatieve Content Creatie

  • Wij verzorgen de volledige creatie van je content, met behulp van aantrekkelijke visuals (stockfoto's of jouw eigen foto's) en aansprekende teksten die jouw merkverhaal vertellen.

Flexibiliteit in Content

  • Laat ons maandelijks via een formulier weten of er speciale gebeurtenissen of thema's zijn die je wilt benadrukken in je social media content.

Eén Maandelijkse Revisie

  • Wij bieden de mogelijkheid voor één content revisie per maand om te garanderen dat de posts volledig aan jouw eisen voldoen.

Content inplannen

  • Wij plannen jouw content in op Later.com, waar je alles gemakkelijk kunt inzien en volgen. Wil je zelf beheren? Dat kan ook! Kies voor gemak of controle – aan jou de keuze.

Overzichtelijke Communicatie

  • Bij Makkelijk Media streven we naar heldere en efficiënte communicatie. We gebruiken Later.com voor contentbeheer, creëren overzicht met Trello, en staan voor je klaar via WhatsApp of e-mail. Altijd duidelijk en altijd binnen handbereik.

Het Simpel Social pakket van Makkelijk Media is de sleutel tot een effectieve, maar stressvrije social media ervaring. Wij nemen de zorgen van het beheren van jouw social media uit handen, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf.

In 3 stappen naar social media Succes!

Stap 1

Vertel ons jouw verhaal

Welkom bij de Makkelijk Media-club! Zodra je deel uitmaakt van onze groep, sturen we je het 'StartPunt Formulier'. Hierin kun je alles kwijt over je bedrijf, de unieke stijl, en wat jouw merk zo bijzonder maakt. Dit is een eenmalige, belangrijke stap waarmee we ons helemaal afstemmen op de hartslag van jouw merk!

Start Direct

Stap 2

Time to Focus

Elke maand bieden we je de gelegenheid om ons 'Focus Formulier' in te vullen. Dit is jouw moment om ons te laten weten of er specifieke onderwerpen, evenementen of thema's zijn waar je extra aandacht aan wilt besteden. Geen zorgen als je besluit het over te slaan - we zorgen er hoe dan ook voor dat jouw content actueel en afgestemd blijft op je merk.

Start Direct

Stap 3

Showtime

Met alle informatie die we van jou hebben verzameld, gaan we aan de slag om boeiende content te creëren die jouw doelgroep zal aanspreken. Mocht je aanpassingen willen maken, dan staan we altijd open voor een revisie. Daarna is het tijd om de content te delen: wij zorgen voor de planning van je posts, of je neemt zelf het heft in handen - net wat voor jou het beste werkt.

Start Direct