PIPEDA Compliance

The app used for assuring the GDPR/CCPA/APPI/PIPEDA compliance of this site, collects your IP and the email address in order to process the data. For more check Privacy Policy & Terms of Service

Data Rectification

You can use the link below to update your account data if it is not accurate.

Data Portability

You can use the links below to download all the data we store and use for a better experience in our store.

Access to Personal Data

You can use the link below to request a report which will contain all personal information that we store for you.

In 3 stappen naar social media Succes!

Stap 1

Vertel ons jouw verhaal

Welkom bij de Makkelijk Media-club! Zodra je deel uitmaakt van onze groep, sturen we je het 'StartPunt Formulier'. Hierin kun je alles kwijt over je bedrijf, de unieke stijl, en wat jouw merk zo bijzonder maakt. Dit is een eenmalige, belangrijke stap waarmee we ons helemaal afstemmen op de hartslag van jouw merk!

Start Direct

Stap 2

Time to Focus

Elke maand bieden we je de gelegenheid om ons 'Focus Formulier' in te vullen. Dit is jouw moment om ons te laten weten of er specifieke onderwerpen, evenementen of thema's zijn waar je extra aandacht aan wilt besteden. Geen zorgen als je besluit het over te slaan - we zorgen er hoe dan ook voor dat jouw content actueel en afgestemd blijft op je merk.

Start Direct

Stap 3

Showtime

Met alle informatie die we van jou hebben verzameld, gaan we aan de slag om boeiende content te creëren die jouw doelgroep zal aanspreken. Mocht je aanpassingen willen maken, dan staan we altijd open voor een revisie. Daarna is het tijd om de content te delen: wij zorgen voor de planning van je posts, of je neemt zelf het heft in handen - net wat voor jou het beste werkt.

Start Direct